Verkoop

Wilt u uw woning verkopen dan wilt u alleen de beste kwaliteit.  VanderLee Makelaars komt graag praten over de mogelijkheden en kansen om uw woning optimaal te verkopen tegen scherpe tarieven. U krijgt vertrouwde kwaliteit in een verassend nieuw jasje.

Kan het anders?

Wij van VanderLee Makelaars hebben kritisch naar de huidige markt en de manier van werken gekeken en hebben ons de volgende vraag gesteld. kan het anders?

Ja, het kan anders!

Door onze effectieve manier van werken en kostenbewustheid, zijn we tot een formule gekomen die ook voor u vele voordelen heeft. U kunt bij ons al gauw € 2000,- of meer besparen ten opzichte van een traditionele makelaar.

Bij ons betaalt u geen percentage over de verkoopwaarde (courtage).
Wij verkopen uw woning voor een vast bedrag vanaf € 1250,-


Helder, Open en Transparant. Dat kunt u verwachten bij VanderLee Makelaars!
 

Verhuur

Wij hebben een groot woningzoekenden bestand zodat we uw woning snel kunnen verhuren. Zowel voor korte als lange termijn.

Taxeren

Joep Sleegers is register makelaar taxateur en taxeert voor alle hypotheekverstrekkers en banken. Hij taxeert uw woning tegen een reële waarde. 06-19856676

Aankoop

Uw droomhuis in de Kempen kopen? En u wilt advies en begeleiding bij de aankoop van uw nieuwe woning. Wij helpen u graag.
Bel ons voor vrijblijvend advies en vraag naar onze gunstige tarieven. 0497-380114.