Over ons

Als koper of verkoper van een woning wilt u alleen het allerbeste. Daarom is het goed om te weten wie uw belangen behartigt. VanderLee Makelaars bestaat uit twee makelaars en een backoffice: Loe van der Lee en Joep Sleegers. Beiden zijn uitstekend opgeleid en ervaren makelaars. Ze kennen de particuliere en bedrijfsmarkt in de regio Bladel als geen ander. De heren werken 6 dagen per werk en zijn ook buiten kantooruren voor u bereikbaar. Hun motto: onze klant staat centraal en daar maken we tijd voor! Hun flexibele houding staat borg voor een soepele afhandeling van uw onroerendgoedtransactie.

 

WIE IS JOEP?

Joep Sleegers is register makelaar/taxateur en mede eigenaar van VanderLee Makelaars. Joep is aangesloten bij VastgoedPro en ingeschreven bij SCVM. Een garantie voor u dat u werkt met een betrouwbare en professionele partner. Dankzij constante bijscholing is Joep op de hoogte van de nieuwste marktontwikkelingen. Met zijn no nonsens-houding bent u altijd verzekerd van eerlijk en reëel advies. Wie een makelaar in pak verwacht, kent Joep nog niet.

 

WIE IS LOE?

Oprichter van VanderLee Makelaars. is Loe van der Lee. Hij heeft 20 jaar ervaring in de makelaardij en is woonachtig in de Kempen. Op de lokale markt is niemand meer thuis dan hij. Dankzij zijn uitgebreide netwerk weet hij uitstekend uw woning of bedrijfspand in de markt te zetten of uw droomhuis of bedrijfslocatie te vinden. Loe doet grondig buurtonderzoek en zoekt alles uit voor u. Hij is pas tevreden als u dat bent.